צרו איתנו קשר בווצאפ צרו איתנו קשר בווצאפ

בסל הקניות 0 מוצרים

סה”כ:  ₪

המשך הזמנה
Tel cart

מזה ארבעה עשורים, "שיח" היא מהמובילות בתחום זרועות לטלוויזיה וחלק גדול ממוצריה מהווים פריט חיוני, שימושי ועיצובי באלפי בתים ועסקים בארץ ובעולם ומספקים פתרונות שונים במגוון רחב של תחומים. 

זרועות לטלוויזיה ומתקני התלייה למיניהם נהיו מוצרי צריכה ארגונומיים המותקנים על קירות הסלון, בקליניקות, במספרות, בבארים, בבתי חולים ועוד.

הבחנה בין הסדרות השונות של זרועות שיח:

  1. סדרה ירוקה - תכנון ישראלי, עומדת בתקן ישראלי, מיוצרת ונארזת בסין. דגמי הסדרה מסתיימים באות B.
  2. סדרה כחולה (אקונומית) - מוצר בעל תכנון ותקן סיניים, ארוז כמוצר של החברה. דגמי הסדרה מסתיימים באות E.
  3. על מוצרי שתי הסדרות תקבלו אחריות לכל החיים מהיצרן.

זרועות לטלוויזיה: קבועות או צמודות לקיר?

ככלל, ניתן לחלק את מתקני התלייה לכמה קטגוריות שונות, בהן זרוע קבועה צמודת קיר ללא תנועה, זרוע קבועה עם הטיה כלפי מעלה ומטה בלבד, וכן זרועות בעלות 2, 3 או 4 מפרקים, עם אפשרות לסיבוב, צידוד והטיה בכיוונים שונים. קיימות גם זרועות שיח המותקנות מהתקרה, זרועות שולחניות לטאבלטים, למסכי מחשב ועוד.

זרוע קבועה צמודת קיר כוללת שני ווים שבאמצעותם ניתן לשנות על פי צורך את גובה התלייה וברגים לקיבוע המסך למניעת שליפתו ללא שימוש במברג. זרועות לטלוויזיה מסוג זה מותאמות בעיקר לחדר המגורים (סלון) אך פחות לחדרי שינה, מאחר ובחדרי השינה מקובל לתלות גבוה את המסכים, ולפיכך נדרשת זרוע עם אופציה להטיה כלפי מטה.

בנסיבות הללו, אחד הפתרונות הוא זרוע קבועה עם הטיה כלפי מטה. זרועות לטלוויזיה מסוג אחר הן זרועות חד מפרקיות. מדובר בזרוע מפרקית המאפשרת את הצמדת המסך עם הטיה אנכית והטיה אל הצדדים בזווית הטיה עד 15 מעלות. זרוע זו מתאימה אופטימלית למסכים עד 32 אינץ', שכן המרחק שבין ציר הסיבוב וקיר נמוך מדי למסכים גדולים. אין ספק שבזכות זרועות לטלוויזיה נחסך מקום רב במקומות שדורשים מקום כמו חדר השינה או הסלון וגודלו.

תקן נשיאה למסך טלוויזיה (תקן VESA)

לעתים קורה שמשקל הטלוויזיה אינו ידוע. בנסיבות הללו, אפשר להיעזר בנתון נוסף שהוא גודל המסך. לדוגמה, זרוע קבועה מדגם 250B של חברת זרועות שיח מתאימה למסכים עד 42 אינטש, שמשקלם המקסימלי הוא 04 ק"ג. כמו כן, במהלך בחירת זרועות טלוויזיה חובה לבדוק את תקן הנשיאה (תקן VESA). מדובר במרחק שבין ארבעת חורי הברגים המסודרים בריבוע מעל התושבת בגב המסך.

יש לוודא שהמרחק בין חורי הברגים פחות מהמפתח המקסימלי שאליו הזרוע מסוגלת להתחבר. ניתן למצוא נתון זה בכול המפרטים של הזרועות. באופן כללי, זרועות הטלוויזיה נחלקות לכמה קטגוריות בסיסיות כגון זרוע קבועה הצמודה לקיר וללא תנועה, זרוע זוויתית עם אפשרות להטיה, כמו גם זרועות עם 2, 3 או 4 מפרקים, להטיה, סיבוב וצידוד בכיוונים שונים.

זרועות דו, תלת וארבע מפרקיות

כדי לפעול ביעילות ובצורה בה תוכלו לתלות את המסך האהוב שלכם בחדר ללא כל בעיה, חברת "שיח" סיפקה עבורכם פיתרון קל ופשוט: מגוון זרועות לטלויזיה שהינכם יכולים לחבר אליהן מסכים גדולים בגדלים שונים) וכך יווצר עוד מקום בחלל.

זרועות לטלויזיה בכל גודל

  • עם ארבע אפשרויות לתנועה (דגמים 254E, 454B, 63F,754B),
  • זרועות לטלויזיה עם הטיה המאפשרת לכם להטות את המסך לפי רצונכם (דגמים 251E, 751B, 451B)
  •  וכמובן גם זרועות לטלויזיה בעלות זרוע קבועה שמאפשרת לכם לתלות את המסך על הקיר מבלי שתינתן לו האופציה לזוז, כך אתם חוסכים את המקום הרב ביותר. (דגמים 250B, 450B, 750B).
  • במהלך בחירת זרוע לטלוויזיה חשוב לדעת שמשקל הנשיאה המרבי של הזרוע אינו נמוך ממשקל המסך. לדוגמה, זרוע דו מפרקית מדגם E153 מותאמת למסכים עד 37 אינטש שמשקלם מקסימלי הוא 15 ק"ג.

זרועות לטלוויזיה דו, תלת וארבע מפרקיות שהן על פי רוב מסיביות בהשוואה לזרועות הטלוויזיה מהדגמים הקודמים ומתאפיינות בטווח סיבוב רחב יותר. המומחים של חברת פרזול ג'רסי מציינים שככול והזרוע ארוכה יותר ומורכבת ממפרקים רבים יותר, כך זווית הסיבוב גדולה יותר. יחד עם זאת, על אף שבהיבט הפונקציונלי ביצועי הזרוע גבוהים יותר בהתאם למספר המפרקים, חשוב לקחת בחשבון גם את ההיבט האסתטי.

זרועות לטלויזיה אלו מאפשרים להגדיל את החלל, ליצור עוד ספייס להכנסת חפצים שונים שברצונכם לשים בחדר, וככלל – מאפשרים לכם נוחות ויעילות.

בנוסף, שחשוב לזכור הוא לא להעמיס על הקירות. גם כאשר כבר פיניתם מקום ויצרתם עוד מרווחים על הקיר, אל נא תעמיסו ותתלו תמונות שלא ישאירו ולו חור אחד פנוי. זה נותן לאדם הנכנס לחדר תחושת קלסטרופוביות, שהחדר סוגר עליו ונותן תחושה לא נעימה שלא גורמת לו לרצות להישאר. והינכם מוכרחים להסכים שהחדר שלכם אמור לעורר בכל אחד אשר נכנס אליו, תחושה בטוחה, נעימה ורצויה.

הוסיפו לחדר צבע וגוון - עוד טיפ שחשוב להזכיר הוא לא להשאיר את קירות החדר ורהיטיו בצבע לבן. הכניסו חיים ואנרגיה לחדר ע"י צבעים.